Produkter

Rosendahls Hudvård

kropp och hälsa i harmoni med naturen

Produkter

 

Produkter kan beställas via mail: jeanette@ekovacker.se

Beställda produkter kan även hämtas i receptionen på Gymnasievägen 22, Huddinge.

Läs mer under "aktuellt".

 

I sortimentet finns bl.a hudvård från

WISE Naturkosmetik, mineralsmink, sminkborstar & mascara från c/o mineralsmink, handgjorda ekologiska läppglans, solskyddsprodukter m.m

För invärtes hudvård finns "vitalboosters" från Lena Losciale, näring för hela kroppen, som är bra både för din hud och för att stärka och bygga upp hälsa och vitalitet inifrån - Probiotika, Nässel- och Nyponpulver, Msm och pH-kalk mm.

WISE Naturkosmetik

WISE - vårt salongsmärke, är en svensktillverkad ekologisk hudvårdsserie av högsta kvalitet som är djupverkande och ger garanterad effekt.

Produkterna innehåller läkande medicinalväxter, stärkande örter och väldoftande eteriska oljor, samt ekologiska vegetabiliska oljor, lera och alger som är bra för både vår hud och vårt välmående.

 

Produkter från WISE är fria från samtliga petrokemiska råvaror som mineraloljor, parabener, peg, silikoner och konstgjorda doft- och färgämnen. WISE råvaror är inte testade på djur.

Läs mer om produkterna här >>

c/o mineralsmink

c/o mineralsmink är bra för både huden och miljön. Innehåller endast rena mineraler vilket ger obegränsad hållbarhet. Inga kemikalier, inga tungmetaller, ingen utfyllnad, inget extra som inte behövs.

Lätt att använda och ger flärd, läkning och skydd åt din hy.

Produkterna är inte djurtestade.

Läs mer om produkterna här >>

 

 

Exempel på hudvård från WISE:

Nigh Balm Rose är en ny lyxig produkt från WISE. En mjukgörande och uppbyggande produkt med jättenattljusolja som innehåller den livsnödvändiga fettsyran GLA som motverkar torr hy och ger spänst & stadga. Skyddar vid kyla och torra miljöer. Anti-age. ,

Fuktbooster/serum/primer från WISE är en fuktgel med hyaluronsyra som går på djupet och ger direktresultat på torr, känslig och fuktfattig hy. Passar även akne- och ungdomshy.

 

För honom - WISE MAN

Duschgel - Passar alla, men framför allt torr och känslig hud.

Tips! Fungerar jättebra som rakgel

Rengöringsmjölk - En rengöring från WISE MAN som du även kan raka dig med. Torkar inte ut eller täpper till porerna.

Face tonic - Ansiktsvatten och After shave i ett.

Antiseptisk pH-balanserare som lugnar, återfuktar och skyddar huden mot uttorkning efter rakning. Perfekt som rakvatten.

Ansiktskräm - Passar lättirriterad, torr och normal hy. Balanserar, lugnar, skyddar och stimulerar fuktproduktionen i huden.

Copyright © All Rights Reserved